• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Neix l'Associació d'Afectats d'Esclerosi Múltiple de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 11. 04. 2019

Neix l'Associació d'Afectats d'Esclerosi Múltiple de L'Hospitalet

Volen promoure la millora de la qualitat de vida de les persones afectades

L'Associació d'Afectats d'Esclerosi Múltiple de L'Hospitalet neix per donar visibilitat a aquesta malaltia i milorar la vida dels afectats. Aposten perquè tothom que la pateixi s'hi apunti per tenir plegats més força en qüestions com la millora de l'accessibilitat, les prestacions a rebre o en el coneixement dels avenços mèdics.

Una malaltia que té mil cares, símptomes diferenciats segons cada persona afectada i que fa que el propi cos ataqui el Sistema Nerviós Central a través de la manca de la mielina que permet la connexió entre les neurones.

És una malaltia que no té cura i que canvia el ritme vital dels afectats, en especial les dones que tripliquen en casos als homes en el moment de patir esclerosi múltiple. Acaben de néixer i volen que tots els afectats puguin apuntar-se a la nova associació.

Els objectius principals són: donar suport als projectes d'investigació, intentar millorar l'accessibilitat per a tots aquells que necessiten anar en cadira de rodes o tenen mobilitat reduïda o conèixer les prestacions a les que tenen dret.