• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Neix FEM, al districte de Collblanc la Torrassa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 17. 11. 2019

Neix FEM, al districte de Collblanc la Torrassa

Una publicació veïnal que vol ser un vehicle d'expressió per als veïns

Collblanc la Torrassa té una nova publicació que es diu FEM. És veïnal i comunitària i està centrada en la zona nord de la ciutat. La finalitat és que acabi sent un vehicle d'expressió pels veïns d'aquests dos barris.

S'ha creat un grup de redacció que s'encarrega de l'elaboració dels articles, la publicació i la distribució de la revista. Està format per tècncis de diferents entitats socials del districte amb l'aspiració que tots els veïns hi puguin dir la seva en aquesta publicació.

FEM surt per Internet i, a més, s'imprimeixen 2.000 exemplars que arriben a la gent a través de diversos comerços que hi col•laboren tot donant suport amb la seva publicitat. En aquests dies surt el segon número amb el tema de la salut comunitària com a fet més destacat.

El primer número va sortir al carrer el passat mes de juny tot coincidint amb la Festa de la Diversitat i es vol que allò que preocupa al barri sigui la qüestió central de la publicació.