• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Neix el Pinya's Summer Fest, el nou festival d'art jove

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 20. 07. 2019

Neix el Pinya's Summer Fest, el nou festival d'art jove

La festa final del concurs L'H téTalent canvia de format per esdevenir un festival d'estiu

L'H té talent es renova. La final d'aquest concurs de talent jove de L'Hospitalet, l'antiga Nit dels Estudiants, ha desaparegut per donar pas al Pinya's Summer Fest, un festival jove que aquest divendres s'estrenava al Centre Cultural Tecla Sala oferint tot el que ofereix una gran festa. Música, dansa, gastronomia i molt talent.

Un format nou pels nous artistes emergents de L'Hospitalet. La festa final del concurs de joves talents L'Hté Talent canvia de format i de nom. El que era la Nit dels Estudiants passa a ser el Pinya's Summer Fest, i el que era una mostra de final de curs és ara un petit festival d'estiu on els artistes incipients de la ciutat poden coquetejar amb el món professional. Isabel Serrano, presidenta de l'Associació d'Estudiants, explicava que "la primncipal diferència és que per fer un format nou, més fresc i més jove, l'hem tret al carrer, fent una versió més gran i a l'aire lliure".
Com als grans festivals, al Pinya's Summer Fest es podia trobar food trucks, música, dansa, molt d'ambient, i sobretot, molt talent. El nou format de la final del concurs va concentrar tots els finalistes en una sola nit al Centre Cultural Tecla Sala, donant una oportunitat als joves artistes de expressar-se davant el públic i de ser vistos per molts. Pels músics de Beer & Wine, per exemple, participar a la final suposa "una bona oportunitat per donar-nos a conèixer, per gaudir i fer gaudir a la gent i passar una bona estona tots junts".
Els talents emergents van poder, a més, compartir escenari amb artistes consagrats el grup Mr. Kilombo. Acompanyament professional per joves que ja parlen com a estrelles. La jove Gisela Quirós deia que el secret és "el treball i la constància. Això va començar com un joc, però és real, i ja estic a la final".
No tots, però, s'han acostumat als focus, la ballarina Valeria Vila, un altre de les finalistes, es posava nerviosa al ser entrevistada, i deia que no sabia ben bé que respondre en aquests casos. Però després agafava embranzida per explicar tot l'esforç que els havia costat arribar fins aquí.
Si mantenen la mateixa desimboltura per acostumar-se als escenaris que tenen per fer-se als micròfons de la premsa, segur que seguiran arribant a moltes finals com la de divendres.