• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Mor Valentí Julià, il.lustrador, dibuixant i ceramista de L’H

  • Mor Valentí Julià, il·lustrador, dibuixant i ceramista de L'H
  • Mor Valentí Julià, il·lustrador, dibuixant i ceramista de L'H
  • Mor Valentí Julià, il·lustrador, dibuixant i ceramista de L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 09. 10. 2019

Mor Valentí Julià, il·lustrador, dibuixant i ceramista de L'H

Va col•laborar amb moltes entitats de la ciutat

Valentí Julià va néixer a L’Hospitalet, el 24 de març de 1929, en una família dedicada a l’agricultura. Des de petitet es va aficionar al dibuix i la pintura i va compaginar aquesta activitat amb les seves diferents ocupacions. Va col•laborar a la revista Xipreret, al Diari de Barcelona i va participar activament al moviment associatiu de la ciutat

Valentí Julià va assistir com alumne de ceràmica a l’escola Massana des de 1942 a 1951. També va participar activament dins del moviment associatiu de la seva ciutat i freqüentat la UEC, els Amics de la Música, on trobà a Francesc Marcé i Maria Riera amb els que formarà un taller de ceràmica artística, el Centre Catòlic i l’Ateneu de Cultura Popular.

Va treballar en diferents mitjans de comunicació i les seves vinyetes han il•lustrat diaris -en forma de caricatures- i també llibres de refranys o contes infantils. Va treballar a partir de 1973 al Diari de Barcelona il•lustrant les cròniques del seu amic Domènec Pastor Petit amb el que col•labora en diversos projectes.

Va crear els primers dibuixos sobre l’extensió del terme municipal de L’Hospitalet amb dibuixos reals de masies, camins rals i rierols i canals. Col•labora des de l’inici amb la revista Xipretet i amb Gent de Pau.