• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Miguel García s'ha compromès a treballar perquè els barris del nord s'igualin als del sud

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 21. 05. 2019

Miguel García s'ha compromès a treballar perquè els barris del nord s'igualin als del sud de L'H

Acte de campanya del candidat de Ciutadans a l'alcaldia de L'Hospitalet, a la Florida

Ciutadans ha fet campanya al barri de la Florida on el seu candidat a l'alcaldia, Miguel García, ha dit que els veïns tenen el seu compromís d'aconseguir que els barris de la zona nord de L'Hospitalet s'igualin en prestacions amb els del nord de la ciutat.

Miguel García ha lamentat que els barris de la zona nord de L'Hospitalet tinguin menys equipaments, servei, neteja i seguretat que els del sud de la ciutat i creu que cal acabar amb aquestes diferències.

García ha assenyalat que "barris com Pubilla, la Florida, Collblanc o la Torrassa estan abandonats pel govern i es troben sense equipaments, amb manca de neteja i seguretat perquè només hi ha dues o tres patrulles de la Guàrdia Urbana per a tota la ciutat".

García ha parlat de fer una auditoria. "Vull preguntar-li a Núria Marín perquè amb tants milions que costa el servei de neteja no es veu cap resultat positiu. Quines són les connivències?. Què està passant amb la neteja dels barris?. Ens ho ha d'explicar perquè en el Ple es nega a donar-nos les respostes".

Ciutadans lamenta que els socialistes prometin ara casals de gent gran i escoles bressol que ja es van prometre fa anys i encara no són una realitat. Miguel García ha tornat a denunciar que els socialistes propicien el clientelisme amb les subvencions que reben les entitats.

"És lamentable que alguns presidents d'entitats estiguin amb banderoles de Núria Marín pel carrer. No pot ser i, és clar, aquests tenen preferència en moltes qüestions. Acabarem amb això, senyora Marín".