• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Metges de Catalunya alerta de la situació de L’Hospital General de L’Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 05. 06. 2020

Metges de Catalunya alerta de la situació de L'Hospital General de L'Hospitalet

Des del centre hospitalari asseguren estar treballant per a reobrir el bloc quirúrgic

Fa gairebé un any que el bloc quirúrgic de L’Hospital General de L’Hospitalet està tancat per la detecció de fongs en els vuit quiròfans del centre. Fins que no finalitzi la reforma dels espais, prevista per a octubre de 2022, no es podrà resoldre el problema i Metges de Catalunya creu que això podria provocar el tancament de l’hospital. És per això que han escrit un comunicat informant de la situació del centre sanitari i que alhora demana a CatSalut que no deixi de finançar-lo.

Amb el comunicat el sindicat vol alertar el Servei Català de la Salut que la paralització del bloc quirúrgic podria comprometre la viabilitat de l’hospital si es manté l’exigència d’intervencions mínimes per percebre els 165 milions d’euros del contracte de prestació de serveis. Actualment l’hospital trasllada les intervencions i els professionals a l’Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi, però els deu quiròfans d’aquest centre no poden assumir les més de 15.000 intervencions que el CatSalut demanda conjuntament als dos centres.

En aquesta línia i amb la possibilitat que el CatSalut retiri el finançament, el sindicat mèdic demana que es garanteixin els ingressos del centre sanitari encara que, de manera transitòria, no arribi al mínim d’intervencions exigible. L’objectiu és mantenir l’assistència i els llocs de treball de tot l’Hospital, que en són un total de 850.

Des de l’Hospital General han fet arribar un escrit als mitjans de comunicació de L’Hospitalet per manifestar la seva opinió: “Respecte a la nota de Metges de Catalunya, des de l’Hospital es vol manifestar que la informació de la nota no és correcta i que l’Hospital General de L’Hospitalet continua treballant per reobrir el bloc quirúrgic el més aviat possible després de l’aturada per la Covid-19. D’altra banda, també es vol destacar que hi ha en marxa un concurs públic per remodelar l’espai quirúrgic perquè millori el seu funcionament fins que tinguem el nou hospital”.