• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Més presència policial a les zones amb més requeriments durant el desconfinament

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 06. 2020

Més presència policial a les zones amb més requeriments durant el desconfinament

Entrevista al tinent d'alcalde de Convivència i Seguretat, Pepe Castro

Durant el primer cap de setmana en fase 1 de desconfinament, els hospitalencs han incrementat l'ús de l'espai públic, però no tothom ha respectat les normes dictades a l'estat d'alarma ni les ordenances municipals. Això ha provocat que la Guàrdia Urbana hagi hagut d’atendre un miler de requeriments. El tinent d’alcalde de Convivència i Seguretat, Pepe Castro, ha donat més detalls a l’espai de l’Entrevista de l’Informatiu de TVLH.

Pepe Castro, afirma que “durant tot el desconfinament la Guàrdia Urbana ha fet 50.000 identificacions de persones i 50.000 més de vehicles. Per tant, hi estem actuant sobre els incívics des d'un inici. Ara, però, intensifiquem el control tant dels espais públics i d’establiments com de domicilis".

En concret, Castro ha assegurat que durant aquest primer cap de setmana de fase 1 a la ciutat, la Guàrdia Urbana ha atès “un miler d’incidents, una xifra molt elevada, i hem actuat amb els mitjans que tenim al nostre abast”.

I és que veïns de zones com ara la plaça Espanyola, el carrer Luarca i l’Avinguda Catalunya han requerit més presència policial perquè no s’estava respectant la normativa corresponent a la fase 1, com ara la distància de seguretat i la reunió de més de 10 persones. 

Amb els avisos que arriben del veïnat, assegura el tinent d’alcalde, “podem coordinar millor les patrulles que farem amb els Mossos d’Esquadra, treballant conjuntament serem més eficaços en aquestes zones més problemàtiques de la ciutat”.

A més, la Guàrdia Urbana ha incrementat aquests darrers dies la vigilància i el control d’espais com parcs i zones de trànsit de vianants, així com dels establiments de restauració amb terrasses, per tal de vigilar el compliment de la normativa de l’estat d’alarma per la Covid-19.

En aquests tres dies, els agents de la Guàrdia Urbana han realitzat 111 actuacions de control d’establiments, 91 d’identificació i comprovació de persones, 125 de vigilància de parcs i espais públics i 80 de vigilància de zones prioritàries de trànsit de vianants. També, al llarg de la setmana passada van ser inspeccionades al voltant de 150 terrasses.