• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Mercè Perea: "És inassumible la bretxa salarial entre els homes i les dones"

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 07. 11. 2019

Mercè Perea: "És inassumible la bretxa salarial entre els homes i les dones"

El PSC ha posat una carpa informativa a Santa Eulàlia

El PSC continua amb les seves carpes informatives per la ciutat i avui s'han aturat a l'avinguda Carrilet amb el carrer Pareto per parlar d'igualtat i polítiques socials. La candidata al Congrés, Mercè Perea, ha dit que toca acabar amb la diferència de salaris entre homes i dones i ha afirmat que aposten fermament per la llei de la dependència.

El PSC ha fet campanya a Santa Eulàlia i han incidit en dos aspectes cabdals com són la igualtat real i les polítiques socials. La candidata número tres al Congrés per Barcelona, Mercè Perea, ha lamentat "la bretxa salarial entre els homes i les dones. Des d'avui i final d'any les dones ja treballen gratis".

Pel que a les polítiques socials, Perea ha recordat que els pressupostos destinats aquest any a la dependència van tenir la negativa de PP, Ciutadans, ERC i JXCat. I respecte de la pobresa infantil i l'exclusió social dels treballadors, ha recordat que "el president Pedro Sánchez continuarà treballant-hi".