• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 10. 2019

Mercè Olivares, nova presidenta del Consell de Síndics de L'H

Entitat formada per antics regidors de la ciutat

El Consell de Síndics de L'H ha escollit nova junta i presidenta, Mercè Olivares. És la primera dona que el presideix i va ser regidora durant el primer mandat municipal de la democràcia, entre 1979 i 1983. El Consell de Síndics es va crear a iniciativa de diversos ex regidors de la ciutat, i està format per persones amb experiència política i opinió lligades a la ciutat.

Mercè Olivares ha afirmat que enceta aquest projecte “encantada per tal que el Consell torni a ser participatiu. És uns ens important per a la ciutat ja que tots tenim experiència política al darrera”. Olivares s’ha referit a "l’exemple que suposa el Consell de Síndics en un context com l’actual on diferents partits politics podem parlar”

Mercè Olivares va ser regidora del Districte segon i responsable en temes socials i de sanitat durant el primer mandat municipal de la democràcia, entre 1979 i 1983. 

El Consell de Síndics es va crear l'any 2002 a iniciativa de diversos ex regidors de L'Hospitalet, persones amb experiència política i opinió lligades a la ciutat que van voler així mantenir viva la seva vocació de servei públic al marge de la seva afiliació política