• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Lion, una jove promesa de la música de L'H que treurà disc a final , Lion, treurà disc a final

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 24. 06. 2019

Lion, una jove promesa de la música de L'H que treurà disc a final d'any

Entrevista al programa Taquilla Inversa

Joel León, Lion és un jove artista hospitalenc que s'ha donat a conèixer a La Voz. Està preparant un nou disc que veurà la llum a finals d'any i també prepara la seva actuació al Bellvitge Music Festival on ja ha participat en diverses edicions.

Un estil musical fresc que deixa emprenta i no passa desapercebut. Ha triomfat a La Voz on va arribar al moment final amb el seu talent innat. Va arribar de l'Equador quan era molt petit i estima la música per damunt de tot.

L'Hospitalet té talent va ser el primer talentshow en el qual va participar i guanyar. Després vindrien Operación Triunfo o Factor X, experiències no tant reeixides. Lion s'ha format a l'EMMCA i versiona amb molta fidelitat temes d'altres artistes.

Ara està preparant un nou disc que veurà la llum a finals d'any. Barreja estils i li agrada fer coses noves tot provant amb la música. Al setembre tornarà a ser al Bellvitge Music Festival on ja ha participat en les dues edicions anteriors.