• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les quatre biblioteques operatives fan horari de tarda durant l’agost

  • Tres biblioteques estaran operatives durant l'agost en horari de tarda

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 31. 07. 2020

Tres biblioteques estaran operatives durant l'agost en horari de tarda

Les regidories de districte tanquen per vacances, mentre poliesportiu i piscines tornen a obrir

Els equipaments municipals, coincidint amb el mes d’agost, reestructuren serveis i horaris i en alguns casos tanquen per facilitar el descans estival del personal. És el cas de les regidories de districte que romandran tancades, mentre les biblioteques en servei només obriran a les tardes, sempre que la situació per la Covid no aconselli el contrari. 

Tecla Sala, Bellvitge i la Bòbila, obertes

Les biblioteques municipals que romanen obertes són Tecla Sala, Bellvitge i la Bòbila. A partir de l’agost obriran només a les tardes, de 15.30 a 20.30h. Totes elles, seguint les recomanacions del PROCICAT, han anul·lat les activitats que tenien programes per a l’estiu, i han reduït serveis. Els serveis que mantenen actius són: préstec i reserves de documents, amb cita prèvia; bústia de retorn 24 hores; Wi-fi; ús dels PCs i Internet; impressions, i lectura a sala.

Per contra, els serveis que s’han suprimit de manera provisional a conseqüència de la pandèmia són: consulta de premsa i revistes, excepte el préstec; préstec de portàtils; consulta de llibres i audiovisuals i sales infantils. És indispensable l’ús de la mascareta col·locada correctament durant tota l’estada a la biblioteca.

Cal dir que la Biblioteca Tecla Sala ha solucionat ja els problemes de connectivitat a la xarxa que ha patit els darrers dies i ja ha recuperat el servei.

Altres equipaments culturals oberts a l’agost són:

L’Harmonia-Museu de L’Hospitalet. Obert de dimarts a divendres, de 17 a 20. Dissabtes i diumenges, d’11 a 14 h. Dilluns tancat. L'exposició l'Art del Macabich, instal·lada a l’Harmonia es pot visitar fins al 30 d’agost. Casa Espanya, però, romandrà tancada fins al 18 d’agost.

El Centre d’Art Tecla Sala. Obert fins al 23 d’agost per visitar l’exposició Home Sweet Home. De dimarts a dissabte, d’11 a 14 i de 17 a 20 h; diumenges i festius, d’11 a 14 h. Dilluns tancat i també el 15 d’agost

L’OAC atén amb cita prèvia

L’Oficina central d’Atenció al Ciutadà ubicada al carrer de Girona, 10, romandrà oberta, tot i que per mesures preventives contra la Covid, es recomana sol·licitar cita prèvia a través de www.l-h.cat/contacta i www.l-h.cat/citaOAC.

L’Ajuntament també atén a través del telèfon 010 (des de fora del municipi 900 100 277) i a través de la pàgina web l-h.cat i es poden realitzar tràmits en línia a seuelectronica.l-h.cat.

Equipaments esportius

Des d’aquest divendres, a més han reobert poliesportius municipals i les dues piscines públiques descobertes: les piscines municipals de Rosalia de Castro, a Sant Josep, i les piscines del Complex Esportiu L’Hospitalet Nord, a Pubilla Cases. Cal recordar que l’accés als equipaments esportius està hores d’ara restringit al 50% de l’aforament i que en el cas de les piscines descobertes cal adquirir l’entrada amb antelació. Més informació al telèfon: 93 402 40 90.