• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les noves tarifes del transport públic entraran en vigor l'1 de gener

  • Les noves tarifes del transport públic entraran en vigor l'1 de gener

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 12. 2019

Les noves tarifes del transport públic entraran en vigor l'1 de gener

Es crean la T-Casual i la T-Usual que substitueixen la T-10, la T-Mes i la T-50/30

Els usuaris del transport públic de Barcelona i la seva àrea metropolitana tindran noves tarifes i targetes a partir de l'1 de gener. Neixen la T-Casual i la T-Usual que substitueixen la T-10, la T-Mes i la T-50/30. La rebaixa més important és la de la T-Jove que passa de 105 a 80 euros.

La targeta T-10 desapareix i és substituïda per la T-Casual que augmenta de preu fins els 11,35 euros i ja no serà multipersonal sinó unipersonal. La intenció és que el viatger que faci servir cada dia el transport públic compri la T-Usual que costarà 40 euros i amb la que es podran fer viatges il•limitats durant 30 dies.

En el cas dels usuaris que feien servir la T-Mes o la 50/30 passaran a la T-Usual amb un estalvi de 14 i 3,50 euros, respectivament. Un dels punts a destacar és que una família que utilitzava la mateixa T-10 tots plegats ara hauran de tenir una targeta cadascun dels membres de la família en ser personal.

L'objectiu d'aquests canvis és que els usuaris del vehicle privat ho canviïn pel bus o el metro i més quan alguns vehicles no podran circular per l'entrada en vigor de la Zona de Baixes Emissions. La rebaixa més rellevant és la que experimenta la T-Jove, un títol personalitzat que permet viatges il•limitats durant 90 dies a canvi de 80 euros amb una rebaixa de 25 respecte l'actual.

En canvi, la T-Dia puja de 8,6 a 10,5 euros amb un ús de 24 hores i viatges sense fi i sent també unipersonal. Una altra targeta és la T-grup que és multipersonal i permetrà fer 70 viatges en 30 dies per a grups escolars i esportius.