• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les negociacions de l’ERO de Nissan, trencades

  • Les negociacions de l'ERO de Nissan, trencades

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 03. 08. 2020

Les negociacions de l'ERO de Nissan, trencades

Els treballadors han rebutjat l'última oferta de la multinacional

La matinada de dissabte va acabar sense acord el període de consultes sobre l’ERO de Nissan entre la direcció de la multinacional i els treballadors. La plantilla ha rebutjat l’última oferta que preveia ajornar el tancament definitiu de les plantes de la Zona Franca, Montcada i Reixac i Sant Andreu de la Barca fins a finals de 2021 i un augment de les indemnitzacions. Nissan però, dóna temps fins demà perquè els treballadors valorin les seves mesures.

Després de dues jornades de negociacions no hi va haver acord. Els treballadors van rebutjar la matinada de dissabte l’ajornament del tancament de les plantes de Catalunya fins a 2021 que incloïa un degoteig d’acomiadaments a partir del desembre. La proposta de l’empresa també recollia un augment de les indemnitzacions i que els menors de 50 anys tinguessin prioritat per incorporar-se a l’empresa que ocupi el lloc de Nissan a Barcelona.

Demà és l’últim dia que Nissan dona als treballadors per valorar les seves mesures, a partir d’aquell moment la multinacional podria executar l’ERO per als més de 2.500 treballadors encara que no hi hagi acord. En qualsevol cas l’empresa no està disposada a prorrogar més la negociació i ha arribat “a la seva posició de màxims” pel que fa a les indemnitzacions.

El delegat de Nissan, Frank Torres, ha insistit que la multinacional dóna per acabades les negociacions i espera que els sindicats “recapacitin”. També ha advertit que si no hi ha acord i els sindicats s’agafen a la via judicial el procés podria allargar-se fins a un any i mig.

Els sindicats per la seva banda han fet una contraoferta que l’empresa ha considerat inassumible. Amenacen de portar el conflicte als tribunals amb una demanda col·lectiva i, per ara, han decidit mantenir la vaga indefinida que va començar fa més de 90 dies.

Posteriorment a trencar les negociacions els sindicats van celebrar una assemblea per explicar els detalls a tota la plantilla, que han demanat es mantingui unida.