• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les joventuts d'ERC presenten les propostes per als joves

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 05. 2019

Les joventuts d'ERC presenten les propostes per als joves

Acte de campanya a la plaça Pius XIIè, a Santa Eulàlia

Les joventuts d'ERC han fet una xerrada electoral a Santa Eulàlia on han presentat les seves propostes sobre habitatge, oci i lleure, formació i ocupació, mobilitat i polítiques combatives. L'acte ha comptat amb la presència de Xavi Mombiela, candidat de Jovent Republicà a l'Ajuntament.

Xavier Mombiela ha dit que "el jovent republicà portem cinc eixos principals al programa electoral. Pel que fa a l'habitatge creiem que és la clau de l'emancipació. Pel que fa a formació i ocupació, creiem que és important adaptar les aules d'estudi a les nostres necesitats i en l'ocupació necessitem una borsa de treball jove que permeti el jovent treballar de manera digna".

Oci i lleure és un altra dels punts cabdals del programa de les joventuts d'Esquerra. Mombiela aposta "per l'esport i la cultura universal gratuïta per a tothom i també cal adaptar l'espai públic a les necessitats del jovent".

Pel que fa a les polítiques combatives, diu Xavi Mombiela "han de ser contra el masclisme, la LGTBIfobia i el racisme. Volem empoderar els joves per tal que siguin crítics i compromesos amb la societat".