• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les Festes de SanFeliu inauguren l'estiu

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 22. 06. 2019

Les Festes de Sanfeliu inauguren l'estiu

Un dels actes centrals va tornar a ser la classe magistral de bicicleta estàtica

Com cada any, les Festes del barri de San Feliu tornen amb l'inici oficial de l'estiu. Des del dijous fins el diumenge el barri ha viscut tota mena d'actes. Concerts, sopars de germanor o cinema a l'aire lliure i, com cada any, una classe de bicicleta estàtica a l'aire lliure organitzada pel Poliesportiu de Sanfeliu.

Un any més, les Festes de Sanfeliu alegren el començament de l'estiu als veïns d'aquest barri que balla sobre la Ronda de dalt. I amb les festes torna de nou una activitat que ja fa temps que se celebra, i que permet gaudir a l'aire lliure d'una dels esports amb més èxit del poliesportiu del barri, el "cycling indoor".

Carlos Vilella, coordinador del Poliesportiu Municipal Sanfeliu, explicava que aquesta classe "s'organitza cada any amb motiu de la festa major de Sanfeliu, i és oberta no només als abonats, si no a tots els veïns que es vulguin apropar. Esperem que tothom ho gaudeixi!"

A les 10 del matí d'aquest dissabte començaven a rodar els pedals a l'aparcament del gimnàs de Sanfeliu. No era una classe qualsevol, dues sessions de spinning una darrera de l'laltre, una hora i mitja de pedalar en un entorn diferent. El monitor, Adrià, explicava que "sempre s'agraeix pedalar a l'aire lliure", i que per això per aquesta ocasió havia buscat "una classe diferent, amb música molt vairada, i sobretot, buscant que tothom ho passi molt bé, que és l'important".

Alguns es posaven a l'ombra i uns altres al sol, però tots pedalaven amb molta energia, i molta aigua. Alguns, com el Silvestre, parlaven de la dificultat del repte, destacant que "és un spinning que són dos a l'hora, no és una classe per principiants, perquè requereix molt sacrifici".

D'una altra banda, altres, mostraven que, sovint, l'esport és només qüestió d'actitud. L'Amalia, amb 78 anys, deia que ja en fa 11 que fa spinning, i que "a cada classe que passa és una mica més jove".

Des del dijous fins al diumenge el barri de Sanfeliu va viure la festa entre concerts i sopar de germanor, però el dissabte, un any més, la mirada del barri estava posada en un sol objectiu, no defallir.