• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les botigues del Centre i Sant Josep celebren la Fira de Nadal

  • Les botigues del Centre i Sant Josep celebren la Fira de Nadal

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 05. 12. 2019

Les botigues del Centre i Sant Josep celebren la Fira de Nadal

Del 6 al 8 de desembre, la pl. de l'Ajuntament s'omple de parades i activitats

 El Grup Botigues del Centre i Sant Josep organitza aquest cap de setmana la seva tradicional fira de Nadal.Una oportunitat per conèixer l'oferta comercial d'aquests barris i al temps gaudir d'activitats lúdiques al voltant de la plaça de la Vila.

Del 6 al 8 de desembre, el Grup Botigues del Centre i Sant Josep organitza una nova edició de la Fira de Nadal, a la plaça de l’Ajuntament. Enguany a més, les parades ocuparan també el tram del carrer Major, entre la rambla i la plaça de Mossèn Homar.

A la fira hi participen 25 comerços del Grup Botigues, altres sis botigues no associades i una vintena de parades d’artesania.

A la carpa de l’associació de botiguers es poden sol·licitar les targetes de fidelització per beneficiar-se de promocions i descomptes en els comerços associats. Per la seva banda, establiments del carrer Major han previst una taula al carrer amb els seus articles.

Durant els tres dies hi ha programades actuacions de la Coral Elisard Sala i del Grup de Country Line Dance, ambdós del Casino del Centre; de la Coral Infantil Els Matiners, i de Folcat Diabòlic, i un trenet recorrerà els barris del Centre i de Sant Josep. Els tiquets es poden aconseguir fent les compres habituals a les botigues del grup.

Fira de Santa Llúcia

Al mateix temps, a la rambla de Just Oliveres des del 2 de desembre roman oberta la Fira de Santa Llúcia, una de les altres tradicions del comerç a la ciutat. Elements del pessebre, guarniment per a l'arbre, regals, artesania i gastronomia centren el gruix de les parades. Els horaris de la fira són de 9 a 21h. Els divendres i dissabtes, de 18 a 20h, visiten la zona la Mare i el Pare Noel companyats dels seus follets.