• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Les aportacions del Consell de Nois i Noies prenen forma a la nova de jocs infantils a l’avinguda a

  • Les aportacions del Consell de Nois i Noies arriben a la zona de jocs infantils a l'avinguda de la Primavera

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 23. 05. 2019

Les aportacions del Consell de Nois i Noies arriben a la zona de jocs infantils a l'avinguda de la Primavera

Comencen les obres de construcció

Han començat les obres del projecte de construcció i remodelació de tres zones de jocs infantils a diferents barris, de caràcter inclusiu i accessibles per a tots els infants. Hi destaca la creació d’una nova àrea lúdica a l’avinguda de la Primavera, ideada amb les aportacions del Consell de Nois i Noies de L’H, que inclou instal•lacions adreçades a infants de la franja d’edat més alta.

Aquesta nova àrea de jocs infantils s’ubicarà a la rambla central de l’avinguda de la Primavera, a la zona del Mercat de la Florida. Hi haurà jocs dinàmics, amb dos elements de rotació vertical i seient giratori, dues plataformes trampolí, un joc de conjunt combinat amb tobogan helicoïdal i una zona de trobada coberta per als infants més grans. El paviment serà de cautxú, amb resines colorejades. 

Destaca la creació d’una nova àrea lúdica a l’avinguda de la Primavera, al barri de la Florida, que s’ha ideat amb les aportacions del Consell de Nois i Noies de L’Hospitalet i que inclou instal•lacions adreçades a infants de la franja d’edat més alta.

Una altra de les zones d’actuació és l’àrea de jocs infantils de l’avinguda del Torrent Gornal, a l’espai enjardinat entre els carrers de Rius i Carrió i de Sort, a Collblanc, que serà renovada i ampliada.

El projecte de millora de les zones de jocs infantils de la ciutat també inclou l’àrea de la plaça de Can Trinxet, al barri de Santa Eulàlia.

El projecte de construcció i remodelació de les àrees de jocs infantils de l’avinguda de la Primavera, de l’avinguda del Torrent Gornal i de la plaça de Can Trinxet té un pressupost d’adjudicació de 248.000 euros i un termini d’execució previst de tres mesos. Les obres començaran aquest mes de maig i es faran de forma simultània als tres espais.