• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Xarxa d’Economia Solidària valora positivament la campanya de repartiment d’aliments

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 07. 08. 2020

La Xarxa d'Economia Solidària valora positivament la campanya de repartiment d'aliments

Unes 3 MIL persones han pogut sobreviure al confinament gràcies a la XES

Des del mes d’abril, la XES ha repartit aliments als domicilis de famílies vulnerables. La Xarxa fa un balanç positiu de la tasca feta abans de tancar el local per vacances dels voluntaris. Al mes de setembre l’associació reprendrà el servei de suport a les famílies.

La Xarxa d’Economia Solidària de L’Hospitalet ha proveït d’aliments a unes 3MIL persones des del mes d’abril, per tal que les famílies més vulnerables poguessin subsistir durant el confinament. Els principals proveïdors d’aliments han estat petits comerços de la ciutat que han col•laborat desinteressadament. A banda de subministrar aliments, la XES s’encarrega també de proveir aquestes famílies amb assessorament d’índole diversa, com ajuda per fer la subscripció a les escoles pels infants, o informació per a dones que han patit violència de gènere durant el confinament.

Una altra campanya en la que treballa la XES és la recollida d’un fons econòmic per si no arriben a tot arreu amb les donacions de menjar que reben. En aquesta caixa de resistència de moment han aplegat 6MIL euros per a aliments, i 4 MIL euros per ajudar el sector de les treballadores domèstiques.

Des de la XES asseguren que el perfil de persones que reben aquesta ajuda és molt ampli i divers. També denuncien que les ajudes públiques no arriben a les famílies. La Xarxa atura la seva activitat durant el mes d’agost perquè els voluntaris puguin descansar, i reprendrà la seva activitat al setembre. Per ara no compten amb un local permanent però de moment estan situats a la Casa de la Reconciliació.