• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’Hospital de Bellvitge impulsa

  • La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'Hospital de Bellvitge impulsa el treball en xarxa amb 12 hospitals

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 04. 08. 2020

La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l'Hospital de Bellvitge impulsa el treball en xarxa amb 12 hospitals

Es beneficiaran prop de 5.000 pacients

La Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’Hospital de Bellvitge ha creat un canal de treball col·laboratiu en línia per tal d’impulsar la comunicació i el treball coordinat amb una dotzena d’hospitals. La iniciativa permetrà comentar casos clínics, resoldre dubtes i compartir protocols i recursos a més de facilitar la participació dels especialistes.

El Dr. Francisco Rodríguez Moranta, cap de secció del Servei d’Aparell Digestiu de L’Hospital de Bellvitge, ha afirmat que “els tractaments de la malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa evolucionen molt ràpidament i aquesta plataforma ens permetrà compartir i homogeneïtzar coneixements”.

La plataforma posa en contacte gairebé 50 professionals de l’Hospital de Viladecans, el Moisès Broggi, l’Hospital d’Igualada, la Fundació Sant Joan de Déu de Martorell, el Parc Sanitari de Sant Boi de Llobregat, l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, l’Hospital Pius de Valls, l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el Consorci Sanitari del Garraf i l’Hospital de Santa Tecla.

El treball en xarxa liderat per Bellvitge es realitza d’es d’una aplicació i ja ha derivat en l’abordatge compartit del tractament d’alguns casos o en el monitoratge de pacients. “L’aplicació permet modular la privacitat del contacte entre els hospitals, de manera que una consulta ens pot arribar únicament a nosaltres o pot ser compartida per tots els integrants de la xarxa”, explica Rodríguez Moranta.

Hi ha un altre gran eix de treball en xarxa que es combina amb el funcionament de la nova plataforma i que pretén estendre la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’Hospital de Bellvitge: la participació de forma remota de tots els hospitals en la reunió setmanal del comitè de la Unitat per posar al dia el seguiment dels casos.