• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La renovació del paviment a diferents carrers afecta el trànsit a la ciutat

  • La renovació del paviment a diferents carrers afecta el trànsit a la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 10. 12. 2019

La renovació del paviment a diferents carrers afecta el trànsit a la ciutat

Us detallem les dates i les localitzacions

Dins de la campanya de renovació de la pavimentació a diferents barris de L’Hospitalet provoca talls de trànsit mentre durin els treballs durant les setmanes del 9 i del 16 de desembre. Us detallem els trams afectats i els horaris

• Carrer de Santiago Apòstol, a La Torrassa
Els dies 10 i 11 de desembre, s’hi fan obres de fresat, asfaltatge i pintat de la calçada.
Mentre durin els treballs, hi haurà alteracions de trànsit i talls de circulació a la zona d’obres.

• Carrer de Provença, entre Francesc Moragas i  Femades, al Centre
El dia 13 de desembre, s’hi fan treballs d’asfaltatge (dins de les obres de reforma integral per convertir aquest tram en zona de prioritat invertida). L’àrea d’obres estarà tallada al trànsit de 8 a 18 hores.

• Carrer de Josep Prats, entre Francesc Moragas i  Femades, al Centre
El dia 13 de desembre, s’hi fan treballs d’asfaltatge (dins de les obres de reforma integral per convertir aquest tram en zona de prioritat invertida).L’àrea d’obres estarà tallada al trànsit de 8 a 18 hores.

• Avinguda de Severo Ochoa, entre el carrer Vinaròs i l'avinguda del Bosc, a Pubilla Cases
El dia 16 de desembre, s’hi fan treballs d’asfaltatge a la illeta central, dins de les obres de renovació del paviment de la rambla entre plaça de la Bòbila i  Marcel•lí Esquius.La zona d’obres estarà tallada al trànsit de 8 a 18 hores al lateral dret (números senars).

• Avinguda de la Granvia-carrer de l’Arquitectura (Granvia Sud)
El dia 17 de desembre, s’hi fan treballs d’asfaltatge, dins de les obres de reforma integral per convertir aquest vial en zona de prioritat invertida. L’àrea d’obres estarà tallada al trànsit de 8 a 18 hores.

• Avinguda de l’Electricitat, entre c. del Molí i c. de Pere Pelegrí (Pubilla Cases)
El dia 18 de desembre, s’hi fan treballs d’asfaltatge, dins de les obres de remodelació de la vorera a la cantonada nord d’av. de l’Electricitat i c. de Pere Pelegrí.La zona d’obres estarà tallada al trànsit de 8 a 18 hores.

• Avinguda del Bosc, entre pl. de l’Alzina i av. de Severo Ochoa (Pubilla Cases)
El dia 19 de desembre, s’hi fan treballs d’asfaltatge, dins de les obres de renovació i ampliació de voreres.
La zona d’obres estarà tallada al trànsit de 8 a 18 hores.

• Carrer d’Andorra, entre c. de la Carpa i av. de l’Electricitat (Can Serra)

El dia 19 de desembre, s’hi fan treballs d’asfaltatge, dins de les obres de reforma integral per convertir aquest tram en zona de prioritat invertida. La zona d’obres estarà tallada al trànsit de 8h a 18 hores.