• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La preinscripció mostra que caldran més places de P3 a Collblanc

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 06. 2020

La preinscripció mostra que caldran més places de P3 a Collblanc i un nou grup de 1r d'ESO a l'Apel·les Mestres

El consistori ja està treballant per tenir preparats possibles espais per fer front a la demanda

Un cop finalitzada la preinscripció escolar per als ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria,  el tinent d'alcalde d'Educació, Jaume Graells, ha valorat al programa Aula L'H, els resultats: caldran més places de P3 i de 1r d'ESO. Graells també demana a la Generalitat la immediata planificació del pròxim curs per poder fer front a les noves mesures de distanciament.

Totes les famílies que han demanat plaça pública o concertada per els estudis obligatoris al seu barri la tindran. Així ho ha confirmat el tinent d'alcalde d'Educació, Jaume Graells, al programa d'aquesta casa, Aula L'H.

Jaume Graells, també ha confirmat que finalment s'haurà d'obrir un grup més de P3 al barri de Collblanc-Torrassa. “Ha sortit tot com ho havíem previst. Tenim alguna tensió quan a oferta a primària en el barri de Collblanc-Torrassa. Haurem de demanar que hi hagi un grup més de primària en aquest barri. També està molt ajustada l'oferta de secundària al barri de Santa Eulalia. En canvi, al barri del Centre, l’Institut Can Vilumara i l’Institut Mercè Rodoreda donen resposta entre ells dos a la demanda que es planteja. I com a bona notícia, tenim un increment enorme de la demanada a d’Institut Apel•les Mestres, probablement tindrem un increment d’un grup a aquest institut,que té espai suficient".

L'Hospitalet demana a la Generalitat la immediata planificació del nou curs

Si el pròxim curs s’ha d’obrir desdoblant grups, moltes escoles, ja habitualment massificades, no tindran espai per a tots els alumnes. En aquest sentit, Jaume Graells ha demanat a la Generalitat que planifiqui el més aviat possible el nou curs per poder fer front a les demandes. "Hem tingut una reunió amb el conseller d'Educació i li hem dit que nosaltres estem decidits a cedir els espais municipals que calguin, fins i tot a parar activitats en alguns espais; però necessitem planificació. El més important és l'Educació", afirma.

Tot i així, el consistori ja està treballant per tenir preparats possibles espais per fer front a la demanda del departament d’Educació.