• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Plataforma Stop massificació Cosme Toda avisa de l’impacte urbanístic i social del projecte

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 07. 11. 2019

La plataforma 'Stop massificació L'H Cosme Toda' avisa de l'impacte urbanístic i social del projecte

Han organitzat una trobada informativa amb veïns

La Plataforma Stop massificació Cosme Toda alerta que el benestar dels veïns està en perill si es materialitza el projecte de construcció de pisos a la zona de l’antiga fàbrica. Demanen més transparència al consistori i que es doni més informació als veïns.

La plataforma ha organitzat una xerrada al Centre Cultural de Sant Josep per informar als veïns de la situació del projecte d’urbanització i de construcció de més de 800 pisos, distribuïts en un total de 8 edificis de fins a 13 pisos d’alçada, a la Cosme Toda. Un dels membres de la Plataforma Stop massificació, Daniel Rueda, ha alertat que “els veïns no coneixen prou què es farà a la zona de l'antiga fàbrica, que posarà en perill el seu benestar i qualitat de vida”.

Segons Rueda, l’Hospitalet "ja és una zona prou densament poblada per rebre més de 4.000 nous habitants”. Assegura que “és un projecte que no ha tingut en compte la pressió demogràfica, l’impacte urbanístic i social, a part que no és sostenible”.

Per tot això, demanen més transparència a l’Ajuntament, més informació pels veïns a més d’un arqueòleg neutral que s’ocupi de tot el patrimoni que segons Rueda “és previsible que es trobin quan entrin les excavadores a fer els pàrkings”.

Alguns dels veïns han pres la paraula un cop finalitzada la xerrada, i entre les principals inquietuds es troben la manca de prous serveis i equipaments al barri, els interessos polítics i financers a la zona i la manca de protecció del patrimoni de la ciutat.