• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La plaça de l'Ajuntament viu una jornada festiva amb la Fira de Nadal i l'Aplec Sardanista

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 09. 12. 2019

La plaça de l'Ajuntament viu una jornada festiva amb la Fira de Nadal i l'Aplec Sardanista

La ballada, suspesa el mes d'octubre, s'ha fet coincidir amb les parades de Nadal

Comerç i tradició han omplert la plaça de l'Ajuntament aquest diumenge. Una de les ballades del 45è Aplec Sardanista de L'Hospitalet, que va haver-se d'ajornar el passat mes d'octubre a causa del mal temps, va celebrar-se definitivament envoltada de les parades de la Fira de Nadal. Una circumstància especial que va donar més caliu a aquesta jornada festiva.

A la resta de la plaça, de divendres a diumenge s'hi han instal·lat  una quarantena de paradetes de la fira que organitza el Grup de Botigues del Centre i Sant Josep, amb comerços i entitats del districte i artesans vinguts d'altres punts. Tres dies de mercat de Nadal que enllà de donar a conèixer els establiments del barri, vol oferir un espai lúdic i festiu als veïns i veïnes.

La fira també va comptar amb actuacions, tallers i activitats infantils, com un trenet que va unir la plaça de l'Ajuntament amb el barri de Sant Josep.