• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Mostra de Teatre Aficionat de L’H d’enguany serà virtual

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 05. 06. 2020

La Mostra de Teatre Aficionat de L'H d'enguany serà virtual

Vuit companyies de la ciutat han preparat peces curtes per compartir a les xarxes socials

La pandèmia ha fet que la Mostra de Teatre Aficionat 2020 sigui virtual. Els dies 6 i 7 de juny es podran seguir a les xarxes socials de CulturaLH unes peces curtes d’ELA Teatre, Fugireli Teatre, Grup de Teatre Banyes, la Companyia Javier Villena, Los Jeremías, Plàudite Teatre, Somnis Revolution i el Quadre Escènic del Centre Catòlic.

Durant el mes de juny, les companyies de teatre aficionat de la ciutat es reuneixen per presentar la Mostra de Teatre Aficionat. Aquest any, però, l’emergència sanitària provocada per la Covid-19 impedeix la trobada.

El confinament ha impedit que les companyies puguin fer la seva feina i impossibilita que puguin mostrar el seu talent damunt d’un escenari. Malgrat tot les companyies no volen perdre el contacte amb el públic i traslladaran la Mostra a les xarxes socials, tot adaptant-se a la situació i preparant petites peces per mantenir una presència virtual.

Pel que fa als horaris, dissabte, 6 de juny, a les 12 h, Fugireli Teatre presenta Fugireli confinats. Com tots els ciutadans, els integrants de la companyia estan confinats i es comuniquen per telèfon. A partir d’aquí la diversió està assegurada.

A les 4 de la tarda, ELA Teatre porta Assaigs confinats on els alumnes, abans de la pandèmia, repassaven textos de Mar i Cel. A les sis de la tarda, serà el torn del Grup de Teatre Banyes amb Una cosa és predicar. Una parella celebra en un hotel el 25è aniversari de noces; i a les 8 del vespre la Companyia Javier Villena oferirà un tast de Cum dederit.

Diumenge, 7 de juny, a les 12 hores, Los Jeremías ens faran riure amb Enredo, ¡qué familia! La peça ens explica les particularitats d’una família. A les 4 de la tarda, Plàudite Teatre presentarà Teatre crític als instituts, una de les peces que Plàudite treballa als instituts de la ciutat. A les sis, el Quadre Escènic del Centre Catòlic arribarà amb una versió confinada de Pere i el llop; i a les 8, serà el torn de Somnis Revolution amb la seva visió especial de La botiga dels horrors.