• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La marea pensionista de L’H es prepara per la manifestació a Madrid

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 09. 10. 2019

La Marea Pensionista de L'H es prepara per a la manifestació a Madrid

El dia 16 d'octubre

Amb l’eslògan Tots a Madrid, la marea pensionista de L’Hospitalet es prepara per a la manifestació que es farà a Madrid el proper 16 d’octubre. Una mobilització que es farà davant del congrés dels Diputats per reclamar la pujada de les pensions.

Diversos col•lectius de pensionistes d'arreu d'Espanya per fer arribar les seves reclamacions al govern que surti de les eleccions generals del 10 de novembre.

Entre d'altres mesures, els pensionistes volen que la pujada de les pensions torni a calcular-se d'acord a l'increment del cost de la vida. Afirmen que amb les últimes reformes de pensions han perdut poder adquisitiu.

En aquest sentit, Miguel Mansergas, un dels portaveus de la Marea Pensionista de L'Hospitalet assegura que “les pensions s’han de blindar per la Constitució amb augments segons l’IPC i que com a mínim arribin als 1.084€. Cal lluitar per les pensions però també per aquelles dels qui vindran”

Una altra de les seves reivindicacions passa per eliminar la bretxa de gènere en el sistema públic de pensions. I és que les dones perceben al voltant d'un 35 per cent menys de prestacions.

A la manifestació de dimecres vinent a Madrid s'hi desplaçarà una quarantena de pensionistes de L'Hospitalet.