• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La llibreria Re-read baixa la persiana

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 06. 2019

La llibreria Re-read baixa la persiana

S'acomiada del barri de Collblanc amb una festa amb llibres al carrer

La llibreria Re-read va instal•lar un petit escenari per on van passar alguns dels seus clients habituals, que volien acomiadar-se de la llibreria que ha estat oberta al barri de Collblanc durant cinc anys. Fa uns mesos, que els seus propietaris anunciaven el tancament per la pujada del preu del lloguer. La llibreria Re-Read reobrirà en pocs mesos al barri del Centre.

Llegint, aquest ha estat el comiat dels clients de la llibreria Re-read, del carrer Progrés 124, l'única llibreria del barri de Collblanc-La Torrassa, dedicada a la compra i venda de llibres. Compraven llibres a 20 cèntims la unitat i els venien a un preu d'entre 1 i 10 euros: un a tres euros, tres a cinc euros i cinc llibres a deu euros. La idea: reutilitzar els llibres i donar-los una segona oportunitat.

La llibreria Re-Read reobrirà en pocs mesos al barri del Centre, al carrer Enric Prat de la Riba, 254.