• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Kabronada Musical arriba a la desena edició

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 07. 10. 2019

La Kabronada Musical arriba a la desena edició

Tretze grups participen al concurs de percussió dels Diables Kabra

El ritme dels tabals va omplir el barri de Sant Josep en la desena edició de la Kabronada Musical, el concurs de percussió que organitza el Grup de Diables Kabra. Una dècada d'història que consolida l'acte com un dels concursos de percussió més destacats de l'àrea metropolitana.

Enguany van participar-hi 13 colles, amb grups vinguts d'arreu de la província de Barcelona i del mateix L'Hospitalet, com Patunyetes o els tabalers de Folcat Diabòlic. 
 
Es tracta d'una gran festa per al barri que també fa de punt de trobada entre colles. A banda de la qualitat musical, els grups participants van tenir l'oportunitat de demostrar les seves habilitats escèniques durant un cercavila pel barri i una actuació final al parc de la Serp.
 
Els guanyadors de la desena Kabronada Musical van ser els terrassencs Blacktucada. El segon lloc va ser pel grup de Vilassar de Mar, Ssstrèpits, i el tercer, pels Drakaris de Sant Feliu de Llobregat. A més, es va concedir el premi infantil a Patunyetes i el premi del públic a Petits Musicae.