• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La intervenció de la Guàrdia Urbana de L’H evita el segrest d’una dona a Albacete

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 08. 10. 2019

La intervenció de la Guàrdia Urbana de L'H evita el segrest d'una dona a Albacete

La col•laboració amb la Guàrdia Civil ha permès localitzar a la veïna de la ciutat

La ràpida intervenció de la Guàrdia Urbana de L’H ha estat clau per evitar el segrest d’una dona de la ciutat, de nacionalitat xinesa, que s’havia traslladat recentment a Albacete per una oferta de treball.

La dona va aconseguir la feina a través d'una aplicació de mòbil que utilitzen els xinesos i que oferia feina com a netejadora a Albacete. Un cop allà i en contra de la seva voluntat, va ser traslladada cap a un cotxe en direcció a València, on pretenien que exercís la prostitució. La víctima, però, es va poder posar en contacte finalment amb la seva filla.

A primera hora de diumenge a la tarda, la filla de la dona es va presentar a les dependències de la Guàrdia Urbana i va explicar als agents de servei que s’havien endut la seva mare a la força, i en aquells moments es trobava a l’interior d’un vehicle circulant per la província d’Albacete. Imma Merino és l'agent de la Guàrdia Ubana que va atendre a la noia i explica que " va arribar molt angoixada, plorant i tremolant, ens va explicar que la seva mare estava en perill"

Els agents van detectar la ubicació i es van posar en contacte amb la Guàrdia Civil d’Albacete, a qui va va traspassar en tot moment els missatges d’àudio i ubicació que enviava la dona des del vehicle al telèfon de la seva filla, i això va permetre finalment a la Guàrdia Civil interceptar l’automòbil i alliberar la dona.