• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Guàrdia Urbana de L'H fomenta l'educació vial i cívica a les escoles

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 14. 11. 2019

La Guàrdia Urbana de L'H fomenta l'educació vial i cívica a les escoles

Alumnes de Primària reben formació dins el programa "Caminem segurs"

La Guàrdia Urbana de L'Hospitalet fomenta a les escoles de la ciutat l'educació vial i cívica a través de l'activitat "Caminem Segurs". Alumnes de primària de la ciutat reben classes de formació per part dels agents. Els infants juguen i alhora aprenen les normes per passejar i circular amb seguretat.

Els agents de la Guàrdia Urbana expliquen les normes que han de garantir l'entesa entre tots quan es passeja pel carrer o amb el cotxe tot tenint en compte la seguretat pròpia i la dels altres. Els alumnes reben explicacions pràctiques, com per exemple, fer servir el patinet, tant de moda darrerament, i com només pot anar una persona.

Alguns nens comproven com els seus pares els porten en aquests patinets d'una forma il•legal perquè no hi poden anar dues persones. Els agents els hi expliquen allò que sí es pot fer i allò que no.

Tot jugant i aprenent els nens saben distingir les normes vials per passejar i circular per la ciutat amb seguretat. Cal evitar els riscos consubstancials de conviure amb altres vianants i els diferents vehicles que s'hi mouen.