• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Generalitat anuncia cribratges massius a centres educatius de Florida Sud

  • La Generalitat anuncia cribratges massius a centres educatius de L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 18. 09. 2020

La Generalitat anuncia cribratges massius a centres educatius de L'Hospitalet

Les primeres PCR es faran a finals de mes

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha anunciat en declaracions a TV3 cribratges massius a escoles de Barcelona i L'Hospitalet, que començaran a finals de setembre. Es preveu que es facin 500.000 proves PCRs a alumnes, professors i personal auxiliar en els propers 2 mesos en centres educatius encara per determinar.

La mateixa setmana que ha començat el curs escolar, el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha anunciat cribratges massius amb proves PCR a escoles de L’Hospitalet i Barcelona, que començarien la darrera setmana del mes de setembre en centres educatius encara per definir.

S’han contractat gairebé 400 persones per a fer de gestors Covid a les escoles i unes 110 entre infermers i auxiliars d’infermeria. Es preveu que es facin mig miler de proves a alumnes, professors i personals auxiliar

Argimón ha defensat que l’actitud més raonable si hi ha un alumne positiu és que la resta dels seus companys vagin a l’escola i es facin el PCR dins del centre educatiu, per evita aglomeracions als centres d’atenció primària. De fet ja han començat les proves PCR a les escoles amb unitats mòbils de Salut als alumnes que han tingut un positiu a classe precisament amb l'objectiu de no col•lapsar els CAP.

Pel que fa a la retirada de la mascareta a les escoles, que ara recordem és obligatòria a partir dels sis anys, es farà, segons Argimon, de manera asimètrica, segons la situació epidemiològica de cada territori.