• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Fundació Esportiva L’H Atlètic busca l’ascens

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 04. 12. 2019

La Fundació Esportiva L'H Atlètic busca l'ascens

Classificats en tercer lloc a la Quarta Catalana

La Fundació Esportiva L’H Atlètic busca l’ascens a Tercera Catalana. Actualment es troba classificada en tercer lloc a cinc punts del líder. 

La Fundació Esportiva L’H Atlètic porta una bona trajectòria al grup 14 de la Quarta Catalana. De les vuit jornades disputades n’ha guanyat sis partits, ha empatat un, i ha perdut un altre. Un bon registre que l’ha situat al grup capdavanter de la lliga.

A ningú no se li escapa que pujar a la Tercera Catalana és un objectiu complicat, però tampoc impossible. Per fer-ho possible cal millorar l’aspecte ofensiu, ara mateix el principal maldecap de l’equip. La plantilla i el cos tècnic parlen d’aprofitar més les moltes ocasions de gol que es generen en cada partit.

A aquestes alçades de la lliga la Fundació Esportiva L’H Atlètic porta 24 gols, el que representa una estadística de 3 gols per enfrontament. Unes xifres que cal augmentar. El més esperançador és que el mister sap com corregir-ho.

La Fundació Esportiva L’H Atlètic tindrà un desplaçament teòricament assequible la propera jornada, quan visiti el camp de La Florida “B”.