• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Font de la plaça Espanyola pateix desperfectes durant la revetlla de Sant Joan

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 25. 06. 2019

La Font de la plaça Espanyola pateix desperfectes durant la revetlla

Els veïns es queixen dels actes d'incivisme a la zona

Aquest cap de setmana de revetlla de Sant Joan la mítica Font de la plaça Espanyola ha patit desperfectes al seu brollador. Un petard n’ha estat la causa, però els veïns fa temps que denuncien l’incivisme que hi ha a la zona. Ells mateixos han recollit els fragments de la font que s'han malmès a l’espera que l’Ajuntament decideix com actuar.

Els veïns i veïnes de la plaça Espanyola alerten fa temps que les revetlles de Sant Joan i l’estiu en general són especialment conflictius. Salvador Fernández és veí i membre de la Plataforma Defensa de la plaça Espanyola i afirma que es troben en una “situació de desemparament per part de l’Ajuntament perquè no fa complir la normativa de civisme, sobretot quan arriba l’estiu”.

En quan a la revetlla, els mateixos veïns han recollit els fragments que s’han desprès del brollador de la font i han de reunir-se amb la regidoria per veure com actuarà l’Ajuntament. Fernández afirma que “no és només que arreglin la font,  sinó cal posar en valor el simbolisme pel barri, és un emblema per nosaltres i estem molt disgustats”.Fernández denuncia la manca d’efectius de la Guàrdia Urbana quan se’ls requereix per algun problema d’aquest tipus a la plaça.

Des de la plataforma Defensem el Castell de Bellvís, asseguren que tot i ser una font de principis del segle XX no està inclosa com a patrimoni de la ciutat. Maria Fañanás, portaveu de l’entitat assegura que “ja és hora que elements com aquests s’incloguin al PEPPA i que l’Ajuntament vetlli per ells”.

Amb els trossos guardats en una bossa de plàstic, els veïns esperen l'actuació de l'Ajuntament. Des del consistori afirmen que un cop avaluada la situació es decidirà de quina manera es reconstrueix.

La Font de la Plaça Espanyola data de principis de segle XX i és una donació als veins del  barri per poder gaudir d'aigua potable