• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Festa Major dels Blocs Ciutat Comtal tanca el calendari festiu dels barris

  • La Festa Major dels Blocs Ciutat Comtal tanca el calendari festiu dels barris
  • La Festa Major dels Blocs Ciutat Comtal tanca el calendari festiu dels barris

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 19. 09. 2019

La Festa Major dels Blocs Ciutat Comtal tanca el calendari festiu dels barris

Amb un seguit d'actes lúdics i culturals, del 20 al 24 de setembre

Els Blocs Ciutat Comtal celebren la seva festa major del 20 al 24 tot tancant el seguit de festes dels barris que comencen i acaben a Sant Josep. No hi faltaran la festa de l'escuma, els capgrossos, el sopar de Germanor, les sardanes, havaneres o l'espectacle de foc i so que tancarà el programa festiu.

Aquest divendres comença la festa major del Blocs Ciutat Comtal amb la presentació de les festes i la disco-mòbil. Dissabte se celebrarà la gran festa infantil i el berenar per als joves i la gent gran. La nit es tancarà amb un clàssic, el Sopar de Germanor i l'orquestra.

Diumenge, serà el dia d'un altra acte festiu que no pot falta com és el Cercavila amb els gegants i capgrossos de la ciutat. Per la tarda arribarà la Gimcana per a adults i el concert amb Rumbversions. Dilluns, serà el moment de la disco-mòbil, a les onze de la nit i el fi de festa arribarà el dia de la Festivitat de la Mercè.

A les nou del matí se celebrarà la Missa en honor de la Mare de Déu, a la parròquia de Sant Josep; a les 12, sardanes i per la tarda, les disfresses, les Havaneres i a les onze, el fi de festa, amb l'espectacle de Foc i So, amb Kabra.