• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La família de Pedro Álvarez demana la reobertura del cas

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 12. 2019

La família de Pedro Álvarez demana la reobertura del cas

Benet Salellas és el nou advocat

En concret, es demana obrir noves diligències per obtenir noves proves sobre armes, munició o restes biològiques. Pedro Álvarez va ser assassinar l’any 1992 a L’Hospitalet per un tret de bala. De fet, aquell mateix any policia nacional va ser detingut com a principal sospitós de l'assassinat però va quedar en llibertat per manca de proves

El passat mes d’agost, l’advocat Benet Salellas va assumir la representació legal del cas Pedro Álvarez davant la voluntat de la plataforma, que porta el seu nom, i de la família de donar un nou impuls que permeti reobrir el sumari abans de la prescripció del cas prevista l’octubre de 2020. Han demanat al jutjat d'instrucció número 4 de L'Hospitalet que es tornin a inspeccionar les proves que estan sota custòdia judicial amb les tècniques d'investigació actuals, més avançades que les de l'any 2000 quan es va arxivar el cas o el 1992 quan van ocórrer els fets.

També demanaran inspeccionar el vehicle que aquell dia portava un policia nacional i cap a on es van dirigir les primeres investigacions. De fet, va passar una setmana a la presó, però com no es van trobar proves concloents va sortir en llibertat. La família Álvarez continua acusant-lo de la mort del seu fill.