• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Diada dona el tret de sortida al curs polític a L'Hospitalet

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 12. 09. 2019

La Diada dona el tret de sortida al curs polític a L'Hospitalet

Els portaveus municipals destaquen el problema de la ciutat amb l'habitatge

La ciutat de L'Hospitalet ha celebrat la Diada Nacional de Catalunya marcada per l'inici del nou mandat i la situació política actual que viu Catalunya.

Durant l'acte, han participat tots els grups municipals del consistori, excepte Ciutadans i el Partit Popular com ja havien comunicat prèviament. Tots ells han valorat la situació actual de Catalunya i també com afronten el nou curs polític després de les eleccions municipals del passat 26 de maig. Entre els aspectes en els quals volen incidir aquest any estaca la problemàtica dels preus de l'habitatge. Podeu veure tota la informació en le vídeo de la part superior.