• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La CUP reivindica la preservació el patrimoni de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 05. 2019

La CUP L'H per la Ruptura reivindica la preservació del patrimoni de la ciutat

Defensen que la cultura i la memòria són drets a preservar

 La candidatura de la CUP L’H per la Ruptura s’ha referit avui al patrimoni històric de la ciutat i ha criticat les politiques que ha fet l’equip de govern que, segons asseguren, han permès la seva degradació.

El número 10 de la candidatura CUP L’H per la Ruptura, Edu Baeza, ha afirmat que “l’Ajuntament ha anteposat els interessos d’una minoria privilegiada a l’interès general”. Baeza ha afirmat que “l'equip de govern ha permès que el patrimoni es degradi per esborrar el passat obrer de la ciutat, i a la vegada un cop degradat, derruir-lo i deixar el sòl públic pels agents especulatius privats”

La CUP dóna suport als moviments veïnals al voltant de Can Trinxet, Cal Trabal, el Canal de la Infanta o el Castell de Bellvís entre d'altres, i defensa que es recuperin com a equipaments de gestió comunitària. Acusen a l’Ajuntament de no garantir els drets a la cultura i a la memòria dels veïns.

La CUP creu que "a L'Hospitalet no li calen més operacions immobiliàries", perquè no hi ha prou serveis per atendre l'increment de població que suposarien pel barri com és el cas de Cosme Toda com metges de capçalera o escoles bressol entre d'altres