• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La comunitat educativa contra la violència masclista

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 04. 12. 2019

La comunitat educativa contra la violència masclista

Amb una mostra al Barradas

En el marc de la Setmana de Solidaritat, la comunitat educativa de la ciutat entre ells centres educatius de primària i secundària, esplais, centres de formació d’adults, casals de gent gran o esplais han recopilat els diferents materials que han elaborat i el resultat és una mostra que es pot visitar fins el 15 a l’Auditori Barradas.

La Setmana de la Solidaritat aquest any té com a lema “Lliures i sense por” i una trentena de centres educatius , instituts, esplais han reflexionat sobre la violència masclista i de com n’és d’important l’educació per combatre-la.

La mostra, segons Almudena Fernández, de l’Esplai La Florida, assegura que “és intergeneracional i a partir de material com dibuixos, murals, contes o treballs interactius, cada centre ha treballat i expressat com es pot eliminar la violència masclista de la societat”

Es podrà visita a l’Auditori Barradas fins el 15 de desembre