• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Comissió de Territori de Catalunya dona el vistiplau a l’ampliació de l’Hospital de Bellvitge

  • La Comissió de Territori de Catalunya dona el vistiplau a l'ampliació d'urgència de l'Hospital de Bellvitge

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 16. 09. 2020

La Comissió de Territori de Catalunya dona el vistiplau a l'ampliació d'urgència de l'Hospital de Bellvitge

Degut a la COVID-19

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Catalunya ha fet un informe favorable sobre els projectes per ampliar els hospitals Germans Trias i Pujol, a Badalona, i el de Bellvitge. Es tracta de dos edificis polivalents per reforçar les necessitat que puguin sorgir arran del coronavirus i que es mantindran després de la pandèmia.

En concret, l’edifici “pulmó” que es construirà permet múltiples funcionalitats per atendre la incertesa que provoca l’evolució de la COVID-19 i per a la normalització del servei després de la pandèmia. El sistema de construcció serà prefabricat amb una capacitat de 108 llits d’UCI

El nou edifici estarà ubicat dins del recinte del Campus de les Ciències de la Salut de Bellvitge, dins l’illa delimitada pels carrers de la Residència, de la Feixa Llarga, l’avinguda de la Granvia i l’avinguda de la Mare de Deu de Bellvitge.

El nou edifici connectarà amb la segona planta de la façana de l’Edifici Tècnic Quirúrgic

Els projectes de l’hospital de Bellvitge i dels Germans Trias i Pujol sumaran un total de 216 nous llits d’UCI