• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La Biblioteca de La Bòbila crea una guia electrònica d’autors nòrdics

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 04. 06. 2020

La Biblioteca de La Bòbila crea una guia electrònica d'autors nòrdics de novel·la negra

També n'ha fet una altra de literatura crossover

La Biblioteca de la Bòbila ha creat una guia amb una selecció dels autors nòrdics de novel·la negra contemporània més rellevants. Inclou enllaços que porten directament al llibre electrònic. I és que aquest format s'ha convertit en l'estrella durant els mesos de confinament.

Han estat molts els que durant el confinament s'han passat al llibre electrònic. Però a vegades, entre tanta oferta costa trobar el llibre que busquem. Fidel a la seva raó de ser, la biblioteca de La Bòbila ha creat una guia de lectura d'autors nòrdics de novel·la negra que ens remeten directament al llibre electrònic. Una bona manera, també, de conèixer l'oferta de la biblioteca. Malgrat que la biblioteca de La Bòbila està especialitzada en el gènere negre també han creat una altra guia de lectura, en aquest cas de literatura crossover, és a dir aquella que pot ser llegida per adults i joves.

Aquestes guies són només un exemple de com les biblioteques s'han adaptat a la situació de confinament. També es realitzen clubs de lectura virtuals, una bona manera de retrobar-se amb persones que comparteixen la mateixa afició per la lectura.