• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'ONCE presenta el seu nou model de quiosc

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 12. 2019

L'ONCE presenta el seu nou model de quiosc

Més accessible, ecològic i proper al públic

L’Hospitalet ja és la ciutat catalana amb més quioscos nous de l'ONCE, un total de 25. També ha estat la primera d’instal•lar-los a l’àrea metropolitana. Els nous quioscos són més ergonòmics, sostenibles, per la tipologia de productes de construcció i els seus consums, i facilita la comunicació amb els clients.

El nou disseny compleix amb els requisits d'accessibilitat universal per a la persona que exerceix la venda i també a les persones compradores. L'exposició dels productes de joc, amb més superfície de vidre, és més clara i organitzada per ajudar al client en la seva elecció. A més, suposa una millora de les condicions de treball dels venedors

L’acte de presentació dels nous quioscos de l’ONCE a la ciutat ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí; la directora de l’agència de l’ONCE a la ciutat, Rosa Díaz, i de Xavier López, que ven productes de joc des de fa 18 anys a la plaça Espanyola, ha donat 4 premis grans premis i afirma que amb aquests nous quioscos “ens donen més visibilitat, seguretat i són molt més còmodes”

Per a les persones cegues usuàries de gos guia, el nou quiosc compta amb un espai perquè el gos estigui estirat a terra, còmodament. I per als que utilitzen cadira de rodes, el model disposa d'una rampa fixa d'accés a l'interior del quiosc, a més que totes les zones d'exposició són accessibles mitjançant una plataforma. Per millorar el confort del venedor, s'inclou una cadira ergonòmica. El quiosc presenta en els seus laterals exteriors frases en Braille, el sistema de lecto escriptura propi de les persones cegues.

L’agencia de l’ONCE a L’Hospitalet presta serveis a 428 afiliats i compta amb una xarxa de 92 agents de venedors, tots persones amb discapacitat.