• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Hospitalet implementa als CAP'S la Prescripció Social

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 09. 12. 2019

L'Hospitalet implementa als CAP'S la Prescripció Social

Amb l'objectiu de millorar l'estat emocional dels pacients

Metges, infermers i treballadors recepten activitats. L'Hospitalet està implementant als CAP'S de la ciutat el programa de la Prescripció social, una iniciativa que proposa als pacients formar part d'activitats que organitzen entitat per sentir-se útils i millorar el seu estat emocional.

Per millorar la salut no sempre calen els fàrmacs. Moltes vegades fer esport, activitats socials o parlar amb la gent són teràpies més efectives. Amb aquesta intenció, els Centres d'Atenció Primària de la ciutat estan posant en marxa la Prescripció Social.

Alternatives als medicaments de sempre amb resultats positius com una alternativa que millora l'estat emocional per superar els entrebancs de la vida. La intenció és augmentar la participació comunitària, la reducció de l'aïllament social i la millora de la salut mental positiva així com la qualitat de vida dels pacients.

Una desena d'entitats de la ciutat ofereixen prop d'una setantena d'activitats i es vol que això vagi a més. Aquest programa és una de les reivindicacions del Pacte en defensa d'una salut pública de qualitat a L'Hospitalet i dona compliment a un dels acords sobre salut comunitària recollits al pacte signat amb el Departament de Salut el setembre de l'any passat.