• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'H En Comú Podem aposta per un model de ciutat amb un creixement més sostenible

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 22. 05. 2019

L'H En Comú Podem aposta per un model de ciutat amb un creixement més sostenible

També proposen ampliar el parc públic d'habitatge de lloguer

L'H En Comú Podem ha presentat les propostes entorn del model de ciutat. Aposten per un creixement més sostenible, que tingui en compte els serveis públics, el transport, les zones verdes i totes les necessitats dels veïns. En referència a l'habitatge, asseguren que cal ampliar el parc públic d'habitatge social de lloguer.

La cap de llista, Ana González, ha assegurat que el model de ciutat de l'actual govern "és irresponsable perquè es produeix un creixement de la ciutat de manera indiscriminada sense tenir en compte els serveis públics que la nova població necessita".

González ha afegit que "el model de la plaça Europa és precisament el que no volem" i ha posat com a exemple que en aquesta zona "hi ha una escola que porta pràcticament una dècada en barracons i un CAP que està saturat".

Des de L'H En Comú Podem aposten per un model de ciutat "que fugi d'aquest urbanisme. Considerem que el creixement ha de ser sostenible i en funció dels serveis públics i el transport que es pugui oferir". Així doncs, des d'aquesta formació aposten per un "model més sostenible i amb espai oberts. González també ha recordat que es necessiten zones verdes que "en aquests espais són pràcticament irrellevants".

En referència a l'habitatge, consideren que cal ampliar el parc públic de lloguer assequible. "Cada dia en aquesta ciutat hi ha desnonaments. L'habitatge és un dret i així s'ha de contemplar", ha conclòs.

Tota la informació sobre les eleccions municipals 2019, a l'especial de L'Hdigital