• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'Escola de Vida de les Planes-Florida comença a caminar

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 22. 10. 2019

L'Escola de Vida de les Planes-Florida comença a caminar

Promou un model de comunitat d'aprenentatge per a adults

En el marc del Pla Integral les Planes-Blocs Florida s'ha impulsat la creació d'una escola d'adults des de l'àmbit de la taula d'educació. Aquesta Escola de Vida promou un model de comunitat d'aprenentatge amb la participació activa d'usuaris i veïns. Aquest espai de formació permanent i transformació comunitari ha començat a l'escola Joaquim Ruyra.

Els barris de la Florida i les Planes no disposen de centre propi de formació d'adults després que el 2008 l'aula de formació d'adults de la Florida s'integrés en el sí de l'Escola d'Adults Sant Ramon de Collblanc.

La demanda de tenir una escola d'adults és una llarga reivindicació dels veïns i professionals anterior al procés participatiu del Pla Integral. A partir de la taula d'educació es va crear el grup de treball de l'escola d'adults i es va dissenyar el projecte.

Ara ja estan en marxa els primers tallers i cursos i les activitats que s'hi fan són castellà, català, alfabetització, grups de conversa, tallers d'Educació Positiva i tallers d'eines per a la prevenció de la violència de gènere. Els veíns han demanat també l'aprenentatge de cuina, ball o costura i patronatge. L'objectiu és que l'escola vagi creixent i es consolidi al districte.