• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L'associació Sumem presenta el seu calendari solidari de cara al 2020

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 07. 11. 2019

L'associació Sumem presenta el seu calendari solidari de cara al 2020

Ho fan per cinquè any consecutiu

Sumem presenta el calendari solidari del 2020 que vol recaptar fons per fer front a les activitats que l'entitat posa en marxa al llarg de l'any. És el cinquè any consecutiu que el treuen al carrer i es pot adquirir al Casal Cívic del Gornal o a través de les xarxes socials.

Sumem treballa per millorar l'accessibilitat de les persones discapacitades des de fa quatre anys i ajuden a les persones que pateixen qualsevol tipus de discapacitat sigui del tipus que sigui.

Els discapacitats psíquics, físics i sensorials no sempre ho tenen fàcil en el devenir quotidià. Conscient d'aquests fets, des de Sumem s'han posat en marxa un seguit d'iniciatives per recaptar fons i poder ajudar a aquestes persones amb discapacitat com és el cas del calendari solidari.

Arriba ja a la cinquena edició i no té un preu assignat. Es pot adquirir a la seu de l'associació situada al Casal Cívic del Gornal o bé a través de les xarxes socials i on es fa un concurs en el que es pot guanyar també una caixa regal. (Veure vídeo de l'entrevista a Arturo Portela, president de Sumem).