• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’ICO coordina un estudi de qualitat de vida en pacients amb càncer de pàncrees

  • L'ICO coordina un estudi amb pacients amb càncer de pàncrees de 12 hospitals de l'estat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 13. 08. 2020

L'ICO coordina un estudi amb pacients amb càncer de pàncrees de 12 hospitals de l'estat

La investigació demostra que el tractament amb quimioteràpia millora la seva qualitat de vida

L’Institut Català d'Oncologia ha coordinat un estudi multicèntric que ha reclutat 116 pacients i que ha comptat amb la participació de 12 hospitals d'arreu de l'Estat. El treball ha estat encapçalat per l'oncòloga mèdica de l'ICO de L'Hospitalet, Berta Laquente.

Es tracta del primer estudi sobre la qualitat de vida en pacients amb càncer de pàncres metàstatic tractats amb quimioteràpia de primera línia que té en compte les dades de vida real (real world data)

La investigació, que ha estat publicat a la revista científica BMC Palliative Care, demostra que els pacients tractats amb quimioteràpia experimenten una millora en la qualitat de vida, que es concreta en aspectes com el dolor, la son o la gana.

Segons Laquente, “aquest estudi és important perquè s'observa que la millora en la seva qualitat de vida és encara més evident en aquells pacients que, en el moment de l'inici del tractament, presenten un pitjor estat general i que en la majoria de casos són exclosos dels assaigs clínics”.