• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet se suma a la Marxa nocturna contra les violències masclistes

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 20. 09. 2019

L'Hospitalet se suma a la Marxa nocturna contra les violències masclistes

Convocada divendres per la plataforma "Dones feministes de L'Hospitalet"

La ciutat se suma aquest divendres a la Marxa nocturna contra les violències masclistes, convocada per la plataforma “Dones feministes de L’Hospitalet” , que agrupa les associacions de dones de la ciutat, entitats feministes i de gènere i associacions de veïns. La sortida de la marxa serà a les 19:30h des dels Jutjats de L’Hospitalet i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.

La marxa consistirà en una caminada silenciosa amb llums de color lila que sortirà des dels Jutjats de L’Hospitalet, a la Ciutat de la Justícia, i finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament cap a les 21.30 hores, on hi haurà una concentració i un acte final amb la lectura del Manifest “20S emergència feminista”.

Aquesta mobilització la va iniciar la Plataforma Feminista d'Alacant el passat mes d’agost a través de les xarxes socials. Des d’aleshores, centenars de moviments, plataformes, sindicats i partits polítics s'han unit a aquesta crida a diferents ciutats i pobles de tot l’estat.

A L’Hospitalet, la marxa serà mixta, però encapçalada només per dones, i comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Núria Marín.