• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet registra 867 nous contagis en 6 dies

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 03. 08. 2020

L'Hospitalet registra 851 nous contagis en 6 dies

La xifra s'estabilitza després de complir les 3 setmanes de recomanacions sanitàries

Entre el 27 de juliol i l’1 d’agost el nombre de casos positius per Covid-19 a la ciutat ha estat de 851 persones. La xifra ha baixat respecte al mateix període de la setmana anterior, tot i que només en un 1’85% menys. En total, ja són 5.951 casos positius a L’Hospitalet des de l’inici de la pandèmia.

Des de l’administració valoren l’estabilització de les xifres positivament. Així ho ha expressat en unes declaracions als mitjans de comunicació de L’Hospitalet Jesús Husillos, tinent d’alcalde d’Equitat, Drets Socials i Recursos Humans. “Encara estem amb uns números importants però sembla que cada cop estem més a prop de l’1 en la famosa R”.

Husillos considera que, aquest petit descens que sembla una frenada de la corba, ha estat gràcies a les mesures establertes i a l’esforç de la ciutadania. “El que hem de fer és agrair a la ciutadania l’esforç que ha fet aquestes setmanes, no té cap sentit que només apel·lem a la seva responsabilitat”.

L’Hospitalet continua sent el segon municipi més afectat.