• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospitalet en Comú Podem critica la manca d’assistència a les urgències pediàtriques a L’H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 18. 07. 2019

L'Hospitalet en Comú Podem critica la manca de personal a les urgències pediàtriques a L'H

Només hi ha un pediatra els caps de setmana

L’Hospitalet en Comú Podem ha criticat que a les urgències pediàtriques que es troben al CUAP del carrer Cobalto, només hi hagi un pediatra els caps de setmana per atendre a les famílies. Els comuns han denunciat que aquesta situació es repetirà durant tot l’estiu, perquè els mesos de juliol, agost i setembre continuarà aquesta manca de personal al CUAP.

L’Hospitalet en Comú Podem considera inadmissible que hi hagi només un pediatra de guàrdia els caps de setmana a la ciutat. Des de la coalició d’esquerres han assegurat que han rebut la queixa de diverses famílies que els han explicat les dificultats que han tingut per poder accedir al servei d’urgències pediàtriques, que es troba al CUAP del carrer Cobalto, especialment els caps de setmana perquè es troba col·lapsat.

Els comuns han recordat que ells ja van presentar varies mocions per denunciar aquesta situació de manca d’assistència en les urgències pediàtriques.  

Des de L’Hospitalet en Comú Podem han criticat la manca d’inversió per part de la Generalitat i de falta de suport al servei públic de sanitat, que durant els darrers anys ha anat patint retallades en l’atenció sanitària en tots els nivells.