• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospital de Bellvitge restringeix les visites per als pacients de Covid-19

  • L'Hospital de Bellvitge restringeix les visites per als pacients de Covid-19

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 31. 07. 2020

L'Hospital de Bellvitge restringeix les visites per als pacients de Covid-19

La mesura s'acompanya d'un reforç del circuit d'informació telefònica als familiars

L’Hospital de Bellvitge restringeix a partir del dilluns 3 d’agost les visites d’acompanyants de pacients de Covid-19 ingressats al centre. La mesura s’ha pres, segons informen en un comunicat, davant l’augment de casos de transmissió comunitària en les darreres setmanes i per reduir les pràctiques de risc que han detectat durant les visites. 

A més, a partir d’aquesta mateixa data els pacients Covid-19 ingressats a la UCI podran rebre dues visites setmanals en horaris prèviament concertats amb el personal d’infermeria.

L’aplicació del nou protocol de visites comportarà el reforç del circuit d’informació als familiars i acompanyants per via telefònica. Aquelles famílies que necessitin aclariments poden trucar als telèfons 634298442 i 634298427.

Segons el comunicat fet públic per l’Hospital Universitari de Bellvitge, el centre pren aquestes mesures “a desgrat, però forçat per les circumstàncies". L’objectiu és evitar nous contagis i garantir el màxim possible la seguretat tant de pacients i visitants, com dels professionals, "en un moment en què és absolutament indispensable respectar les normes d’ús de la mascareta, distància física, rentat de mans i compliment dels dies de quarantena quan siguin indicats”, argumenten.

La nota informativa continua: “Només amb el compromís i l’esforç compartit de tots serà possible aconseguir que la propagació del coronavirus s’alenteixi i que puguem continuar desenvolupant l’activitat assistencial amb normalitat, garantint a més, la seguretat dels professionals que treballen al centre”.