• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

L’Hospi presenta a Copisa com a principal patrocinador

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 26. 11. 2020

L'Hospi presenta a Copisa com a principal patrocinador

L'acord és per a les dues properes temporades

L’empresa constructora Copisa s’ha convertit en el patrocinador principal del Centre d’Esports L’Hospitalet. D’aquesta manera, tots els equips del club portaran el nom de l’empresa a la samarreta els dos propers anys. 

El Centre d’Esports L’H lluirà a la seva samarreta el nom Copisa les dues properes temporades. Així doncs, l’empresa constructora que té la seva seu a la ciutat, concretament a la plaça d’Europa, es converteix en el patrocinador principal del club.

L’acord estableix que el primer equips masculí portarà el nom de Copisa al davant de la samarreta, i la resta d’equips a la part de darrera.

L’actual pandèmia del coronavirus no ha estat un obstacle per tal que des de l’empresa constructora hagin decidit ajudar al Centre d’Esports L’Hospitalet.

Copisa és una empresa que opera en el sector de les infraestructures, en l'àmbit de l'obra civil, edificació i rehabilitació.